Novega člana Čukov ujeli zgoraj brez

Foto: Osebni ahiv
Foto: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Najmlajši član je poleti užival v Dalmaciji.
Oglej si celoten članek

Nova pridobitev Čukov je mladi Korošec Miha Novak, ki je pravkar praznoval svojih rosnih 21 let. Glede na to, da so Čuki skupina, ki so izjemno glasbeno zaposleni z nastopi in snemanji, je bilo letos tudi časa za morski poletni oddih bolj malo.

Foto: Osebni ahiv A vseeno so si vzeli čas za kratek oddih. Jože je z družino raziskoval Dalmacijo in Grčijo, Jernej si je privoščil skok v hribe in prav tako okusil slano dalmatinsko morje, Matjaž je čofotal v morju, Miha pa smo ujeli zgoraj brez.

Najmlajši Čuk je letos užival v Splitu: "Letošnje poletje sem preživel skupaj s prijatelji v Splitu, natančneje v kraju Podstrana. Bilo je pestro in predvsem glasbeno obarvano, saj kitara ni manjkala niti na plaži. Imeli smo kratek "izlet" na otok Brač, kjer smo v tamkajšnji gostilni naredili mali koncert. Bilo je pestro, zato nam je tudi prehitro minilo. A bilo je ravno dovolj, da sem si napolnil baterije za nove nastope".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.