Nove torbice Victorie Beckham

Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 2.950 EUR Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 1.925 EUR Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 1.725 EUR Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 1.750 EUR Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 2.250 EUR Foto: www.victoriabeckham.com Victoria Beckham, 995 EUR
Victoria Beckham je na svoji spletni strani že ponudila jesensko kolekcijo torbic, ki bodo modnim navdušenkam hitro spraznile denarnice.
Oglej si celoten članek

Kot se za jesensko kolekcijo spodobi, so usnjene torbe večje in v temnejših naravnih odtenkih – rjavi, črni, bordo in rdečih, oblikovala pa je tudi kolekcijo malih torbic. "Oblikujem za moderne ženske s stilom, za takšne, ki prisegajo na kakovost in luksuz," je Victoria povedala za revijo People in dodala, da torbice dopolnjujejo jesensko kolekcijo oblačil.

Victoria za najboljšo promocijo lastnih kolekcij najbolje poskrbi kar sama, saj se skoraj povsod pojavi v oblačilih in z dodatki, ki jih je oblikovala sama. Modne navdušenke, ki bi ji rade sledile, pa bodo tudi tokrat morale za vsak kos posebej seči kar globoko v denarnico. Cene torbic se namreč gibljejo od malo manj kot tisoč in do nekaj tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.