Nova zvezda Radia 1 pokazala fanta!

Foto: radio 1 pripravnica lara Foto: radio 1 pripravnica lara Foto: radio 1 pripravnica lara Foto: radio 1 pripravnica lara
Pripravnica Lara si ni predstavljala, da bo vikend preživela ob takšnem ''morju'' ...
Oglej si celoten članek

Foto: radio 1 pripravnica lara Lara Tošič si želi postati polnopravna članica Denis Avdića Showa in za to je pripravljena narediti marsikaj. Lepotica je pred meseci Denisu, Jani in Mihi razkrila svojo 'bucket listo', pri tem pa se ni zavedala, da bo ravno ta postala njena ''zlata vstopnica''.

Temnolaska mora doživeti vse, kar je na seznamu, pet izzivov je že opravila, osem jih še mora. A opravljanje nalog ne bi bilo zabavno, če ji Avdić vsake toliko ne bi malce zagodel in ji otežil življenja. Ko je že mislila, da je nalogo opravila, ko je bila 25. decembra na morju v Portorožu, ji je dal prvi zvezdnik Radia 1 vedeti, da s tem ni zadovoljen. "Na morje'' jo je poslal še nekam drugam. 

Za vikend je Lara spakirala stvari in se s svojim fantom odpravila v Slivnico pri Mariboru, kjer leži tudi naselje Morje. In tam je preživela svoj prvi pravoslavni božič - torej ob Morju. ''Ni bilo tako, kot sem si zamislila,'' je priznala Lara, ki se je, kljub temu da morja nista videla, imela lepo. Ker obožuje božič in vse, kar je povezano z njim, je s seboj vzela tudi smrečico in okraske in si v sobi pričarala praznično vzdušje. S fantom si je celo ogledala kultni božični film Sam doma ... Izvirno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:55 9. Januar 2024.

    radio pfizer izgublja svojo cepljeno publiko

  • 18:15 9. Januar 2024.

    Pa koga to briga????????? Jajca!!!!

  • 16:48 9. Januar 2024.

    zaradi nje ga več ne poslušam, totalno antipatična

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.