Nova torbica, ki jo morate imeti

Foto: FameFlynet Michelle Williams Foto: FameFlynet Kate Moss Foto: Reuters Beyoncé Foto: Yves Saint Laurent torbica Yves Saint Laurent Foto: Yves Saint Laurent torbica Yves Saint Laurent Foto: Asos torbica Foto: H&M torbica Foto: Mango torbica Foto: Mango torbica Foto: Zara torbica
Pozabite na birkinke, zdaj so zvezdnice noro zaljubljene v torbico znamke Yves Saint Laurent.
Oglej si celoten članek

Yves Saint Laurent je pred časom na trg poslal novo torbico, ki je med zvezdnicami postala pravi hit. Na preprosto torbico iz gladkega usnja, ki ima dva ročaja in enega daljšega za čez telo, prisegajo pevka Beyoncé, igralka Michelle Williams in manekenka Kate Moss.

A ker je novi modni hit precejšen finančni zalogaj (stane kar dva tisoč evrov), si ga navadne smrtnice najverjetneje ne bomo mogle privoščiti, si bomo pa lahko omislile cenejše različice. Ja, nova "must have" torbica že ima kopije iz H&M, Manga in Zare ter številnih drugih. Če hočete blesteti kot zvezdnice, si letos torej omislite svojo. Nekaj idej najdete v zgornji galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.