Nov udarec za Laro Goršek Kos: "Nisem si predstavljala, da bom morala prestati kaj takega"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Po Arčijevi smrti jo je doletel še en žalostni dogodek.
Oglej si celoten članek

Najprej je tekmovalka Kmetije Lara Goršek Kos izgubila ljubljenega konja Arčija, sedaj pa je poginil še njegov potomec. Tako kot za Arčija, ki se je med šovom Kmetija hudo poškodoval in je moral na operacijo, je bila tudi za petmesečnega žrebička usodna kolika. "Otopela sem. Trenutno nisem v najboljšem stanju. Nisem si predstavljala, da bom morala prestati kaj takega,“ je za Žurnal24 povedala Lara in dodala, da se ji trga srce, ko gleda, kako žrebičkova mama Lori išče svojega mladička. "Najprej je izgubila Arčija, sedaj še žrebička. Vidim, kako ga kliče in išče, ko jo spustimo na travnik.“

Lari so konji izjemno pomembni. Zanje se je tudi marsičemu odpovedala. "Lahko bi šla v tujino, a jih nisem želela zapustiti. Konji so del moje družine,“ nam je še zaupala mladenka, ki  ima še dva konja, poleg Lori še Malega Budo.

"Res ne morem razumeti, zakaj. Upam samo, da bosta Lori in Mali  v redu ... Da ne bo še kaj ...“ še pravi Lara.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:52 9. November 2018.

    Normalno, zivali so prav tako ziva bitja, kot mi. Sicer bolj cuteca, ampak dobro :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.