Noseča tudi ta znana Slovenka!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po Sari Rutar tudi ona s sledilci delila sladko vest!
Oglej si celoten članek

Vplivnica Kaja Karba, ki ji na Instagramu sledi več kot 52 tisoč oseb, je sporočila, da pričakuje otroka. "Veselje, ki ga doživljam trenutno, je res težko opisati. Mali/a nič skrbeti, prihajaš v res najboljši team," je Kaja, ki s partnerjem že nekaj časa živi v Londonu, zapisala ob fotografijah.

Otrok se bo rodil julija. Paru čestitamo!

Kaja se v Londonu ukvarja s spletnim marketingom in snemanjem vlogov. Pred kratkim je posvojila psičko Lucy. Zanjo je Kaja najprej skrbela kot pasja varuška, nato pa je moral psičkin lastnik v Egipt, ker je družino doletela tragedija. Lucy je tako ostala pri naši vplivnici, kjer je zrasla v pravo pasjo lepotico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:35 5. Januar 2022.

    znana slovenka?..prvic slisim za njo!! vi na zurnalu ste tak fsekani,majkemi...vosli

  • 00:17 5. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:17 4. Januar 2022.

    Zadnje čase je je prava poplava znanih Slovencev. saj jih bo kmalu več kot tistih, ki smo samo številke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.