Noseča Gwen spet pretiravala

Foto: Fame Flynet Gwen Stefani Foto: Fame Flynet Gwen Stefani Foto: Fame Flynet Gwen Stefani Foto: Fame Flynet Jessica Alba Foto: Fame Flynet Nicole Richie Foto: Fame Flynet Rachel Zoe
Da velik nosečniški trebuh ni ovira za zapeljiv in seksi videz, se zaveda Gwen Stefani, ki se, čeprav bo kmalu tretjič postala mamica, še vedno naokrog sprehaja v vrtoglavo visokih petah.
Oglej si celoten članek

Večina zvezdnic se na priporočila strokovnjakov požvižga, zato Gwen z nosečniškim trebuhom in v vrtoglavo visokih petah seveda ni izjema. Konec tedna so jo fotografi ujeli v še kako zapeljivi črni kombinaciji in čevljih s trakci, ki že narekujejo modne smernice prihajajoče pomladi.

In kam se je Gwen odpravila tako zapeljiva? Na zabavo pred rojstvom svojega otročička! Ta se je odvijala v enem od prestižnih hotelov na Bel Airu, med povabljenci pa so bile tudi njene zvezdniške prijateljice in prav tako modne navdušenke – Jessica Alba, Nicole Richie in Rachel Zoe.

V kakšnih čevljih se je zvezdnica pojavila na zabavi za prihajajočega dojenčka in kaj so nosile njene prijateljice, poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.