Norma Korošec in Bernard Brščič sta se poročila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nova poroka na politični sceni.
Oglej si celoten članek

Norma Korošec in Bernard Brščič sta se po poročanju Pozareporta poročila, novico pa je za Zurnal24 potrdil tudi Brščič. "Res je, nosim poročni prstan," je dejal, podrobnosti o poroki pa ni želel razkriti. Norma je sicer za Pozareport povedala, da sta "srečno poročena".

Da sta v intimni zvezi so mediji sicer poročali že pred časom. Reporter je takrat pisal, da je v stranki DOM počilo med predsednikom stranke Bernardom Brščičem in soustanoviteljico Lucijo Šikovec Ušaj

Ozračje v stranki naj bi bilo še bolj naelektreno zaradi domnevne intimne zveze med soustanoviteljem stranke Bernardom Brščičem in konzervativno aktivistko Normo Korošec, še do nedavnega sodelavko Aleša Primca, predsednika stranke Glas za otroke in družine. 

dezurni@zurnal24.si

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 11:48 29. Januar 2020.

    Vredna eden drugega. Sosedje bi rekli "ološ".

  • 06:21 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:30 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.