Nore ideje pohotnega uma

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Imelo me je, da bi storila nekaj nenavadnega, nepričakovanega, nekaj, kar bi me prebudilo iz mrtvila, ki se je zažrlo vame, po tem, ko sem zapustila fanta.
Oglej si celoten članek

Prejšnji večer sem spoznala prijetnega tipčka. Bil je zrel za totalno obdelavo, a sva se vseeno lepo poslovila le s poljubom in se zmenila za naslednji dan. Verjetno si niti mislil ni, kaj ga ta dan čaka. Iz omare sem potegnila svojo malo kamero, jo postavila ob rob postelje in nastavila snemanje. Sprva sem želela posneti le pozdravni video za v mail, potem pa me je nekoliko zaneslo.

Ni dosti manjkalo, pa bi ob izzivalnem božanju in nastavljanju pred objektiv, ostala gola. Prijelo me je, da bi šla do konca, a še pravi čas me je rešila izpraznjena baterija. Posneto sem potem naložila na računalnik in mu poslala po mailu. Bil je v službi in verjamem, da je potem do štirih bolj težko mislil na delo. Odgovoril mi je, da sem nora in pripel nekaj svojih seksi fotografij. Že tako sem bila vzburjena, pogled na njegovo izklesano telesce in morje za njim, pa me je dokončno položilo na hrbet. Ležala sem v postelji in z roko med nogami sanjarila o njemu. Želela sem si ga ob sebi, da bi mu lahko postavila pokonci korenjaka in se sproščeno zabavala z njim. V mislih sem odtavala in se ujela, kako si pohotno silim s prsti za hlačke.

Prenehala sem, ko sem prejela sms. Želela sem si, da bi bil njegov in želja se mi je uresničila. Po službi je želel priti k meni. Vročina je oblila moj obraz in čutila sem, kako mi žarijo lica in ustnice. Prenehala sem z mečkanjem svoje muce, saj sem si nadvse želela, da bi mi prvič z njim prišlo tako, kot se spodobi. Bala sem se, da po samostojnem orgazmu ne bi bila več tako vroča in polna pričakovanja. Toliko sem se pa že poznala. Na trnih sem ga čakala in pogledovala proti uri. Zdelo se mi je, da ne gre nikamor. Vmes sem prejela še en sms, v katerem mi je napisal, da se mu meša od želje po meni. Prvikrat mi je jasno pokazal, česa si želi. Zdaj sem vedela, da ne bom izpadla pretirano agresivna, če ga bom podrla na tla že pri vratih.

Končno sem ga dočakala in malo je manjkalo, pa bi mu odprla v spodnjem perilu. Izbirala sem med različnimi opcijami in na koncu na sebi pustila oprijete bokserke, ki tako lepo poudarijo mojo zadnjico. Prvi pogled nanj mi je razkril, kako zelo se mu iskri v očeh. Verjetno je on enako videl v mojih, saj se je sklonil preko praga k meni in me poljubil. Poljub je trajal celo večnost in kar nisem se dala odgnati v notranjost stanovanja. Pri odprtih vratih sem se mu bila pripravljena predati. K sreči me je dobesedno odnesel naprej in me spraševal kam. Vodila sem ga proti največji postelji v stanovanju, ki je bila seveda v spalnici. Položil me je na hrbet, potem pa legel name. Tudi skozi dvoje hlač sem lahko čutila, kako močno mu je nabreknil korenjak. Želela sem si ga bolj kot karkoli na tem svetu.

Med odpenjanjem hlač me je občudujoče gledal, potem pa je pričel slačiti še mene. Tik preden mi je potegnil hlače z zadnjice, je pogledal nazaj in vprašal, ali kamera deluje. Ker sem zamenjala baterijo, je seveda delovala in le pritisk na rdeči gumb je bil potreben, da je pričel nastajati dokaz o najini neustavljivi spolni privlačnosti. Kljub temu, da je slačil moje spodnjice, sem sama ves čas gledala med njegove noge in občudovala čvrstega korenjaka, rahlo ukrivljenega in nabrekle rožnate glavice. Opazil je moj pogled, zato se je vzravnal in čakal, da bi prišla bližje. Vzela sem ga v usta. Občutil je potrebo vseh pohotnic tega sveta, ko sem goltala velikega tiča, kot bi imel le nekaj centimetrov.

Zadovoljno je pritiskal naprej in mi zatikal lase za ušesa, da bi me lahko opazoval pri delu. Želela sem si, da bi mu prišlo povsod po meni, a hkrati sem si neskončno želela, da bi ga imela globoko v potrebni muci. Legla sem nazaj in zapeljivo razprla noge. S prstom sem potegnila preko vzburjene češpljice ter ga tako povabila nase. Ko je zarinil vlažnega korenjaka vame, se mi je kar zavrtelo od užitka in lahko sem le še stokala ter lovila sapo v premajhna pljuča. Postelja ni še nikoli tako ječala kot takrat in tudi zase ne pomnim, da bi kdaj bila tako glasna. Še posebej po nekaj kratkih, a udarnih sunkih z njegove strani, ko me je med vpitjem po bogu in orgazmu pripravil do stanja popolne norosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.