Norčujejo se iz Renée Zellweger

Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger Foto: Žurnal24 Renée Zellweger
Ko se je morala za drugi film o Bridget Jones zrediti za 12 kilogramov, se je Renée Zellweger zaklela, da nikoli več ne bo debela. In res je videti, kot da cele dneve le še telovadi.
Oglej si celoten članek

 

Njena obsedenost s fitnesom je po koncu zveze z Bradleyjem Cooperjem postala le še bolj očitna. Igralka je zdaj res videti, kot da nič ne jé in ves čas dviguje uteži. To se je pokazalo tudi na njenem zadnjem javnem nastopu, ko je nosila obleko, ki je razkrivala njen koščeni hrbet. Neki avstrijski portal se je celo ponorčeval, da je videti, kot da bi imela Renée radiatorčke tudi na hrbtu.

Teče, teče
Zaradi vloge Bridget Jones, ko se je morala dvakrat močno zrediti, nato pa shujšati, je Renée spoznala, da se njeni kilogrami najhitreje topijo s tekom. Zato igralka vsak dan preteče več kilometrov, kar se pozna tudi na njenih mišičastih nogah. S športom je tako obsedena, da je tudi zasebno ves čas oblečena v trenirko in telovadne copate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.