Nor na ritko svoje slavne zaročenke, ki je nedavno izgubila 21 kg

Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona Foto: Profimedia kerry katona
Zaljubljena kot prvi dan.
Oglej si celoten članek

Nekdanjo pevko znane skupine Atomic Kitten, Kerry Katona, so paparaci ujeli v Španiji, kjer se je soncu nastavljala v družbi svojega zaročenca Ryana Mahoneyja, ki več kot očitno obožuje njene obline. Te so sicer danes precej manjše, saj je mamica petih otrok izgubila 21 kilogramov.

43-letnica je razkrila, da je v svojo dnevno rutino vključila jogo, vadbo z utežmi in kardio vadbo, vključno z boksanjem, ki mu pripisuje največje zasluge za svojo fit postavo. 

Z novim telesom je prišla tudi nova samozavest in tudi novi cilji. Kerry se je odločila, da se preizkusi kot igralka. Dobila je že manjšo vlogo v romantični komediji 'Finding Forever', za katero upa, da ji bo odprl vrata v svet filma.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:46 23. Februar 2024.

    Potetovirana grdavsa s povešeno ritulo. Fit postava? Bo treba še veliiiiko dela. 😂😂😂

  • 14:32 18. Februar 2024.

    To pa je novica!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.