Nobena informacija ni po hodnikih Pop TV zaokrožila tako hitro kot ta!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Razkrili, kaj se je dogajalo na Pop TV.
Oglej si celoten članek

Brez dvoma je trenutno ena najbolj slavnih Slovenk naša znana olimpijka Janja Garnbret. In čeprav so na Pop TV vajeni številnih uglednih in znanih gostov, ki jih gostijo v svojih oddajah, je bilo navdušenje nad Janjo neprimerljivo. 

"'Janja Garnbret je na hodniku! Ne, ne hecam se, pridi pogledat,' je potovala danes pri nas informacija hitreje kot kdaj prej. Obvezna oprema: dober fotograf (naredi še eno sliko, daj, za vsak primer), ponos v očeh in nasmeh do ušes. Tale fotografija pove vse, ni res? Naš voditelj Edi Pucer je dejal: 'Pa ravno danes sem si še enkrat pogledal njeno plezanje v finalu na olimpijskih igrah in potem jo srečam v službi. Svetovna je, res sem ji želel čestitati!' In ostali tudi, spet in spet in spet," so zapisali na Instagram strani informativne oddaje 24 ur in objavili fotografijo Janje in voditelja Edija Pucerja. 

A ne le Slovenci in Slovenke, Janjo občudujejo tudi svetovna direktorska imena. Ayao Komatsu je vrhovni vodja ekipe Haas v formuli 1. Ko so ga maja ob koncu pogovora za uradni podkast F1 vprašali, kdo je najslavnejša oseba v njegovem telefonskem imeniku, je kot iz topa izstrelil, da je to Janja Garnbret.

"Spoznali smo se v Singapurju. Prišel je v plezalni center, da bi plezal, a center je bil zaprt. Nato so mu povedali, da je zaprt zaradi mojega treninga. Takrat smo se spoznali. Obiskal me je tudi že v Sloveniji na tekmah, nekajkrat smo tudi skupaj plezali, uredil mi je tudi vstopnice za ogled dirke formule 1," je Janja maja pojasnila za siol.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:19 16. Avgust 2024.

    Ja glejte vsi Janševo Noro 24 TV, tam govorijo resnico!!!

  • 11:54 16. Avgust 2024.

    Balkanski pop tv, ne hvala, nič več. Sramota za slovenijo.

  • 10:11 16. Avgust 2024.

    Pop tv in ostalo navlako je treba bojkotirat. Kvarijo že tako slab medijski prostor. Pucarja pa so itak samo še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.