"Njen novi fant je nevaren"

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Feministke pravijo, da je z novim fantom Scarlett Johansson nekaj narobe.
Oglej si celoten članek

Scarlett Johansson in Nate Naylor sta že pol leta par, kar gre v nos ameriškim feministkam, ki za 38-letnika ne najdejo dobre besede. Še več. Kot pravijo, se bojijo za igralkino dobrobit, saj "Naylor sovraži ženske".

Na svoji spletni strani www.NateNaylor.com je namreč objavljal nasilne in erotične fotografije žensk. "Bojim se za Scarlett. Te fotografije nakazujejo, kako ta moški dojema ženske in kako z njimi ravna v zasebnem življenju," je izjavila predstavnica ameriške organizacije za ženske. Z njo se strinja tudi dr. Lillian Glass, ki vodi svetovalnico za pare. "Sovraži ženske. Fotografija pove več kot sto besed," pravi.

Scarlett pa se na svarila požvižga. "Nate je prijazen, kljub svojemu fetišu za nore fotke. Scarlett je zelo všeč," je izdal zvezdničin prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.