Njegovo bivšo pri varanju zalotil paparac, sedaj igralec z drugo pričakuje otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Robert Pattinson bo zibal!
Oglej si celoten članek

Avgusta 2012 je po vsem svetu završalo. Takrat so v javnost namreč prišle fotografije igralke Kristen Stewart in režiserja Ruperta Sandersa. On je bil takrat poročen, ona pa je bila v večletni zvezi z Robertom Pattinsonom, soigralcem iz sage Somrak.

Para sta se po aferi razšla. Robert je srečo našel ob britanski manekenki in igralki Suki Waterhouse, ki je pred njim intimno prijateljevala z Bradleyjem Cooperjem. Skupaj sta od leta 2018, sedaj pa bo njuno ljubezen okronalo rojstvo otroka. 

Vesele novice pa par ni razglasil na družbenih omrežjih ... Suki si je izbrala prav posebno priložnost, in sicer nastop na festivalu "Corona Capital Festival" v Mehiki. 31-letnica je nosila kratko opravo in krzneno jakno, ki jo je med govorom umaknila in pokazala trebušček. Povedala je, da se malo bolj sveti, ker je mislila, da bo lahko pozornost preusmerila stran od trebuha. "Nisem prepričana, da deluje," je v smehu povedala bodoča mamica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTVLA (@mtvla)

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.