Njegov vroč jezik je napolnil mojo mucko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bil je eden tistih dni, ko se nama povsem zmeša. Cel dan preleživa v postelji oziroma drug na drugem ali pa počneva kakšne nore reči, kot je beljenje stanovanja brez oblačil, kuhanje samo v predpasnikih in podobno.
Oglej si celoten članek

Pred nama ni bilo varno nič. Stoli so se prevračali kot za šalo, lovila sva reči, ki so padale z mizice in k sreči sva uspela rešiti veliko vazo, ki je pravkar odletela z omarice pri vratih. Čeprav ponoči nisva kaj dosti spala, sva bila oba polna energije. Prejšnji večer sva preživela v prijetni družbi, kjer smo ves čas govorili o seksu in se zabavali. Ko sva prišla domov, sva se prvič dala dol že pod prho. Za začetek je bilo v redu. Gola sva smuknila pod odejo in si grela telesi. Božala sva se, se ljubkovala in se zaljubljeno opazovala. Njegova moškost je bila kot vedno pripravljena na napad. Krepko sem stiskala tiča v svoji pesti in se igrala z njim.

Rada sem ga dražila in vzburjala preko vseh meja, zato sem nenadoma izginila pod odejo. V tišini je opazoval valovanje nad menoj, ko sem se prebijala do stoječega lepotca, ki me je pričakal čvrst in omamno dišeč. Z ustnicami sem nežno božala gladko in nabreklo glavico, jo sesala in obdelovala z jezikom, vse dokler nisem na zatilju začutila njegove roke. Sprva me je le božal, nato pa nazorno pokazal, česa si želi. Z dlanjo me je rahlo tiščal k svojemu korenjaku in bil je skrajni čas, da ga objamem z vročimi ustnicami in ga posesam globoko v usta. Kljub odeji nad seboj sem razločno slišala njegovo sladko ječanje, ko sem lepega tiča objela s svojimi ustnicami in spolzela navzdol po čvrstem steblu. Prste sem potisnila pod poln mošnjiček in mu nežno masirala moda. Še glasneje je zaječal in njegov trebuh je v trenutku izginil sam vase. Njegovo prej glasno dihanje se je povsem umirilo in preko ustnic se mi je raztegnil nasmešek. Bil je otrpel kot žaba sredi zime, jaz pa sem se poigravala z njegovim premoženjem in drezala v osje gnezdo. Dobro sem vedela, da mi bo vse tisto z obrestmi vrnil še pred jutrom.

A karkoli bi storil, ne bi moglo biti slabo zame. Rada sem ga imela razkačenega, maščevalnega, saj je takrat najin seks prerasel vse zemeljske okvirje in postal nebeški. Še nekaj časa sem se tako igrala z njegovim premoženjem, nato pa nadvse nedolžnega videza prilezla izpod odeje. V lica je bil povsem zaripel, usta je imel odprta in iz oči so bliskale strele. Nasmehnila sem se mu in znova izginila pod odejo. Tokrat sem izpod nje proti njegovi glavi potisnila svoje dolge noge in mu češpljico parkirala nad obraz. Njegovi prsti so se takoj oklenili mojih napetih ritnic, njegov vroč jezik pa je napolni prepohotno muco in začel divje migetati v njej. Mislila sem, da mi bo prišlo prej kot v pol minute.

Še bolj pohotno sem začela goltati velikega tiča in z boki suvala navzdol proti jeziku, za katerega sem si želela, da bi postal velik tič in se nesramno zaril vame. Nenadoma sem se znašla s trebuhom na postelji, on pa je stal razkoračen nad menoj. Z rokama je segel navzdol, me objel preko prsi in dvignil. Ostala sem kleče na kolenih in prosila za še več tistega lepega uda, ki je pravkar prodiral vame od zadaj. Milo sem ječala in se čudila glasovom, ki so prihajali iz mojih ust. On je nesramno grabil za moje prsi, ščipal bradavički in mi trosil vroče poljube po vratu. "Si mislila, da se boš kar takole zajebavala z mano?" je dejal v šaljivem tonu in mi tiča zaril povsem do konca.

Huh, kako zelo sem uživala tiste utrgane minute. Sploh ne vem, kdaj sva se znašla sredi sobe. S hrbtom sem bila prislonjena ob hladno steno, z nogama pa opletala naokoli. Tako sem tudi nerodno sunila v vazo, a jo je kot rečeno, uspel rešiti prav zadnji hip. Potem je z rokama krepko objel mojo zadnjico, prste potisnil globoko med ritnici in s sredincem nakazal, kje se bo vse skupaj končalo. Oh, kako zelo sem si ga želela! Kako zelo sem uživala v njegovih enakomernih sunkih, grizljala njegov vrat in mu šepetala na uho, kako zelo mi prihaja, ko se je najina soba vrtela okoli naju v mavrici različnih barv in se spreminjala v pravo pravcato pohotno pravljico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.