Nista prepoznala Boba Dylana

Foto: Žurnal24 Dylan bo v nedeljo ogrel Halo Tivoli. (Foto: Flynet/JLP)
Glasbeno legendo Boba Dylana sta med sprehodom zaustavila mlada policista in od njega, ker ga nista prepoznala, zahtevala identifikacijo.
Oglej si celoten članek

Glasbenik je namreč tistega dne v okviru turneje z Wiilijem Nelsonom in Johnom Mellencampom nastopal na stadionu v New Jerseyu. Pred koncertom se je sprehodil po revnejši obalni soseski in opazoval hiše, ko je zaradi njegovega "sumljivega" vedenja in videza prebivalec soseske poklical policijo.

Pevca uspešnic, kot sta "Like a Rolling Stone" in "Blowin' in the wind", sta nato ustavila policista in ga povprašala po imenu. Ker ga nista prepoznala, sta od njega zahtevala identifikacijo, a 68-letni Dylan pri sebi ni imel nobenega osebnega dokumenta. Zato sta ga pospremila v hotel, kjer je bil glasbenik nastanjen, tamkajšnje osebje pa je potrdilo njegovo identiteto.

Mlada policista sta se Dylanu zahvalila za sodelovanje, sam pa do policistov "ne bi mogel biti prijaznejši".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.