Nima denarja za terapijo

Foto: Reuters Lindsay Lohan Foto: Reuters Lindsay Lohan Foto: Reuters Lindsay Lohan
Lindsay Lohan mora na psihoterapijo. Saj bi šla, a menda nima denarja. Po fotografijah sodeč je zadnje dolarje zapravila za večjo ustnico.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan je še vedno v sporu z zakonom. Med drugim so jo ujeli med krajo, večkrat pa je prekršila tudi pogojno kazen. Sodnica je zato odločila, da se mora 25-letnica podati na psihoterapijo, in to v roku treh tednov. Lindsay pa za terapijo menda nima denarja. Verjamemo, pred kratkim si je namreč privoščila pregrešno drage čevlje, delala pa že lep čas ni nič. Zadnje zelence je očitno zapravila pri lepotnem kirurgu. Na zadnjih fotografijah je zvezdnica namreč videti nekoliko … zategnjena. In tudi zgornja ustnica je večja, kot je bila.

Kakor koli že, sodnica je ostala neomajna: "Če nima denarja, si ga mora priskrbeti."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.