Nikoli ne bom stara in debela!

Foto: Žurnal24
Da se Madonna panično boji staranja, ni nobena skrivnost. Britanski tabloidi pa so se spet razpisali, kako si je Madge "predpisala" še bolj strog in hektičen delovnik.
Oglej si celoten članek

Prisegla si je namreč, da se ne sme zrediti in do tega cilja naj bi ji pomagal tudi hud delovni tempo. Zvezdnica bo v naslednjih mesecih verjetno ves čas na prvih straneh tabloidov, saj se hitro približuje avgust, ko bo praznovala 50. rojstni dan. A Madonna let ne priznava: "Nočem, da me definira moja starost. Zakaj bi morala starost definirati katerokoli žensko? Ne bom se upočasnila, ne bom izstopila iz dirke, ostala doma in se zredila. Počutim se odlično in kvečjemu še pospešujem vse skupaj. Toliko stvari je v mojem življenju, ki jih moram narediti. Imam svoje delo, otroke, ki jih moram vzgajati, moža, ki ga moram osrečiti, in svet, ki ga moram rešiti. Imam občutek, da je vse zelo nujno. Zdi se mi, da še nisem naredila vsega. Čutim, da hočem več, več in več."

Proti staranju pa se bojuje tudi z naporno telovadbo, makrobiotično prehrano, dolgim spancem ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.