Niki Lauda: Tako pogumna sta bila na pogrebu njegova 9-letna dvojčka

Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Epa niki lauda Foto: Epa niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Epa niki lauda Foto: Profimedia niki lauda Foto: Profimedia niki lauda
Včeraj je bil za družino Lauda težek dan.
Oglej si celoten članek

Svet motošporta je izgubil veliko legendo. 20. maja je namreč umrl Avstrijec Niki Lauda, trikratni svetovni prvak v Formuli 1.
Od pokojnega zvezdnika se je v katedrali sv. Štefana na Dunaju včeraj poslovilo ogromno ljudi, med katerimi je bilo tudi veliko znanih obrazov. Prišli so Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Alain Prost, David Coulthard in igralca Arnold Schwarzenegger in Daniel Brühl.

Niki Lauda Pokopan v Ferrarijevem kombinezonu, počiva ob mami

Vse oči pa so bile uprte v mlado vdovo, Nikijevo 40-letno ženo Birgit, in njuna 9-letna dvojčka Maxa in Mio, ki sta bila neverjetno pogumna. Mamici sta pred katedralo stala ob strani in potrpežljivo čakala, da so krsto njunega očeta odpeljali.

Fotografi so ujeli tudi Nikijevega najstarejšega sina Mathiasa, ki je z vencem v roki jokal ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.