Nika Urbas razkrila, zakaj je morala na operacijo: "To je nov začetek"

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Niko Urbas so operirali v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Žirantka šova Zvezde plešejo, Nika Urbas, je morala pred kratkim na operacijo. Lepotici so odstranili cisto na jajčniku in miom na maternici. Okrevanje še traja. "Ne dvigujem težkih stvari, ne delam hitrih korakov, ne vozim kolesa in se še precej plaho spogledujem z visokimi petami," je povedala.

Nika je ob tem razkrila, da se igel in operacij zelo boji, a v tem primeru ni imela druge možnosti. "Vedno mi je bilo najbolj pomembno, da svojemu telesu omogočam kolikor se da optimalno delovanje. In to je bilo to. Pred samim odhodom v bolnišnico sem bila nervozna, najraje bi vse skupaj kar odpovedala. Ampak, ko si enkrat noter, si noter in potem se lažje prepustiš svojemu novemu okolju. Operirana sem bila v ljubljanskem kliničnem centru, kjer sem ostala štiri dneve. Potem pa sem z okrevanjem nadaljevala doma. Odločila sem se, da bom to vzela zelo resno, in sem se dobesedno odklopila. Tisti prvi teden nisem niti enkrat pogledala na ekran, bila sem v svojem tihem kokonu - kjer je bil prostor samo za spanje, osnovno nego in hranjenje. Moj apetit je bil neverjeten. Dobesedno sanjala sem o zrezkih," je razložila.

Niko so operirali laparoskopsko, kar pomeni, da jo na poseg sedaj spominjajo štiri majhne zarezice, ki se lepo celijo. "Še vedno potrebujem ogromno spanca in spim najmanj 10 ur na dan," je še dejala in dodala: "Take izkušnje ti dajo še toliko več kot “samo” optimizacijo telesnega stanja. To je nov začetek. Med obdobjem bolniške sem sestavila natančen seznam stvari, ki jih pri sebi želim izboljšati, in temu načrtu zdaj sledim. Prenovila sem svojo garderobo. Spremenila sem svoj jutranji bioritem. Razbremenila sem se nekaterih prepričanj, ki mi ne služijo več. Na zunaj enaka, s skoraj že povsem isto količino pozitivne življenjske energije, ki je moj zaščitni znak. V sebi pa nova. Zrelejša, lahkotnejša in bolj izpopolnjena verzija sebe."

Niki želimo hitro okrevanje!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 8. Oktober 2024.

    Ni bolj pomembnega kot ginekološke težave naših ''slavnih, priljubljenih'' !!!!! Dovolj je že če dobijo mozolj na riti... je takoj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.