Nika se je pritožila Lopezovi

Foto: Žurnal24 Nika pravi, da je z J. Lo preživela ves dan in jo spoznala tudi na osebni ravni.

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Imaš takšno vlogo, ki si jo vsi želijo," je Jennifer Lopez dejala Niki Kljun, ko jo je ta začudena vprašala, zakaj v novem videospotu On the Floor ne bo pokazala svojega plesnega znanja.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je naša uspešna plesalka Nika Kljun sporočila, da bo nastopila v novem videospotu Jennifer Lopez, smo vsi pričakovali, da bo v njem plesala. Nika namesto tega Jennifer natoči pijačo, njenega izjemnega plesnega znanja pa v videospotu On the Floor ne vidimo.

 

"Jaz v bistvu plešem spodaj, ampak se me ne vidi. Ni bilo niti koreografije, bilo je bolj freestyle, ljudje, ki plešejo v klubu," nam je razložila Nika in dodala: "Tudi jaz sem pričakovala, da bom plesala, saj sem do tega prišla skozi plesno avdicijo. Na snemanju pa je Jennifer rekla: 'Nika, pridi sem, boš z mano v kadru.'"

 

Upoštevala nasvet

Nika je bila nad tem sprva presenečena. "Rekla sem ji: 'Ampak Jennifer, malo mi je čudno, ker ne plešem.' In je rekla: 'Zakaj pa zdaj to govoriš? Imaš takšno vlogo, ki si jo vsi, ki plešejo spodaj, želijo.'"

 

Zvezdnica ji je ob tem dala koristen nasvet, ki ga bo Nika upoštevala tudi v prihodnje: "Če živiš v Hollywoodu, ne bodi ozkogledna. Imaš odličen obraz za model, zato si tudi tukaj zraven mene, plešeš odlično, torej uživaj vsak različen trenutek različnega dela v Hollywoodu," je besede Lopezove povzela Nika in dodala, da je bilo delo z J. Lo čudovita izkušnja.

 

Njeno izjavo o nastopu v videospotu si oglejte v zavihku Video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.