Nicole Kidman grdo zbil paparac

Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: FameFlynet Nicole Kidman paparac nesreča Foto: Reuters Nicole Kidman
Paparac na kolesu se je včeraj grdo zaletel v avstralsko igralko Nicole Kidman, ko se je ta ravno vračala v svoj newyorški hotel.
Oglej si celoten članek

Nicole Kidman si je včeraj v elegantni obleki in visokih petah ogledala modno revijo Calvina Kleina, potem pa se odpravila nazaj v svoj hotel, kjer je pred vhodom vanjo silovito trčil paparac na kolesu, Carl Wu. Ta je v igralko pridrvel tako močno, da jo je kar sezulo, Nicole pa je morala na noge pomagati njena asistentka.

V trenutku, ko je Wu hotel narediti posnetek 46-letne zvezdnice, kako se vrača v hotel, je izgubil nadzor nad kolesom, in tako se ni mogel izogniti trčenju vanjo.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da je hotela Nicole sprva tožiti paparaca, a ko so na prizorišče prišli policisti, ga niso hoteli aretirati, temveč so mu le napisali kazen, ker se je vozil po pločniku. Kidmanova na srečo ni utrpela hujših poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.