Nicole imela raka

Foto: Žurnal24
Zvezdnica Nicole Kidman je povedala, da je imela na nogi kožnega raka.
Oglej si celoten članek

Nicole Kidman se sedaj izogiba soncu. © sourcename

 
Hollywoodska igralka Nicole Kidman , ki je znana po svoji lepi, kristalno čisti polti, je povedala, da se ji je pred časom na nogi pojavil kožni rak. "Tumor so mi izrezali. Na srečo sem rakavo tvorbo odkrila dovolj zgodaj,“ je povedala 40-letnica, ki se od takrat izogiba pretiranemu sončenju.

"Stran od sonca. S sončenjem uničujemo svojo kožo,“ je izjavila lepotica, ki se je morala z rakom soočiti že leta 1984, ko so pri njeni materi odkrili raka na dojki. Nicole si zato redno pregleduje prsi, kar poskuša navaditi tudi svojo posvojenko Isabello .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.