"Ni več ljudi, ki bi garali, vsi bi bili samo še influencerji"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Kakšna je prihodnost poklica, ki je pri nas šele pred desetimi leti doživel razcvet?
Oglej si celoten članek

Mlad in obetaven chef Mojmir Šiftar, ki je septembra lani prevzel vodenje kultne ljubljanske Restavracije Pen Klub, je prepričan, da prihodnost kuharskega poklica nič kaj obetavna. "Vsi bi bili samo še influencerji," je povedal v intervjuju.

Ko je sam začenjal svojo kuharsko pot, se je garalo, pravi. "Takrat si rezal, dokler se nisi porezal. Zdaj bi pa vsi samo dobro služili in malo delali."

Za Style.Over.Net je razkril tudi, kakšni gostje smo Slovenci in kako se obnašamo v restavracijah. Njegov odgovor vas bo presenetil!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:45 5. Avgust 2022.

    Tako te uči vse kar vidiš okoli sebe. Z delom težko postaneš bogat. Zelo redkim uspe, da so malo bolje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.