Neznancu v zadnjem hipu preprečili dostop do srbskega pevca

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nepoznan moški naj bi srbskemu pevcu Darku Laziću, ki leži na intenzivnem oddelku v beograjski bolnišnici, skušal dostaviti narkotike.
Oglej si celoten članek

Po poročanju srbskega Kurirja naj bi zdravniško osebje neznanemu moškemu zadnji trenutek preprečilo vstop na intenzivni oddelek, kjer leži srbski pevec Darko Lazić. Darko naj bi, kot so poročali srbski mediji, pred nekaj dnevi prosil "naj se mu nekaj prinese", zato so njegovi prijatelji stvar vzeli v svoje roke in mu skušali dostaviti narkotike. Pevec je trenutno v nezavestnem stanju in opiati bi mu le še dodatno ogrozili življenje. 

Magazin 27-letni srbski pevec še vedno v kritičnem stanju

V ponedeljek je Darka želel obiskati nepoznan moški, star okoli trideset let. Ko ga je medicinska sestra vprašala, kdo je in kaj želi, je moški povedal, da je Darkov prijatelj in da ga želi samo videti. Ker se ji je zdel sumljiv, je poklicala varnostnike, te pa so ga pospremili do izhoda beograjske bolnišnice, še poroča Kurir. Eden od varnostnikov naj bi moškega prepoznal kot znanega preprodajalca drog,  ki je že imel opravka s policijo. V bolnišnici so bili ogorčeni, češ da takšnega primera še niso imeli.

Magazin Takšno je zdravstveno stanje srbskega pevca

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.