Neverjetno: Slavna igralka shujšala za 45 kilogramov, zdaj je neprepoznavna!

Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates Foto: Profimedia Kathy Bates
Na odru je naravnost blestela.
Oglej si celoten članek

Kathy Bates je pred dnevi na 76. podelitvi emmyjev popolnoma šokirala s svojo vitko postavo. Razkrila je, da je izgubila kar 45 kilogramov. Pred množico fotografov se je ponosno sprehajala v temno vijoličasti obleki z bleščicami. 

Igralka, ki je bila že z eno nogo v upokojitvi, se je v zadnjem trenutku premislila, ko je prebrala scenarij za serijo Matlock, v kateri igra. “O da, draga, v tej seriji moram zaigrati. Čudovita je,” si je rekla takrat in se odločila, da ostane v igralskih vodah. V drami, ki bo izšla konec septembra, Kathy igra 70-letno odvetnico, ki začne delo v prestižni odvetniški pisarni in med delom uporablja premišljene taktike, da osvoji primer za primerom. 

Delo ji je v zadnjih letih predvsem olajšala izguba teže. V tem obdobju je namreč izgubila 45 kilogramov. Igralka se je ob tem spomnila starih časov, ko je snemala Harry’s law in je morala sesti vsakih nekaj minut. “Sram me je bilo, da sem tako padla iz forme, da nisem mogla niti hoditi. Zdaj imam polno energije, mislim, da nisem bila tako suha že od fakultete,” je povedala. 

76-letnica ima limfedem, poleg tega pa se bori s sladkorno boleznijo. Leta 2003 so ji diagnosticirali raka na jajčnikih, devet let kasneje pa še raka dojke.

Njeno preobrazbo si lahko ogledate v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.