Sonja Javornik: Tako se končala njena drama

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sonja Javornik je očitno rojena pod srečno zvezdo.
Oglej si celoten članek

Novinarka Sonja Javornik je bila v soboto v hudem stresu, saj je tik pred letom v Hurgado ugotovila, da ji je potekel potni list.

"Bi kdo morda želel na hiter dopust namesto mene? Enoposteljna soba pa tko ... Jaoooo. Če ima kdo kako rešitev, javite. Tega, da bi morala prej preverit, ni treba pisat, saj mi je to itak jasno ... " je zapisala na Facebooku.

Letalo bi moralo vzleteti v nedeljo, a usoda je imela drugačne načrte. Let je bil odpovedan. Najprej je bilo rečeno, da bodo potniki odrinili danes ob 8. uri, kar Sonji ne bi prav veliko pomagalo, a usoda je svoje kolesje še enkrat zavrtela Sonji v prid. Let so namreč še enkrat prestavili, in sicer na 12. uro.

Ko je Sonja, ki je letos sodelovala v šovu Poroka na prvi pogled, v katerem je kot strokovnjakinja za odnose pomagala zbirati pare, to izvedela, je seveda skočila v akcijo.

Najprej je odšla na Upravno enoto Domžale, kjer so morali posneti nove fotografije, nato pa se je odpeljala še v Celje v CETIS. "A je problem? Zjutraj v Domžale, na UE so bile nadprijazne uslužbenke, ki so klicale v Cetis, naj res pohitijo. V Cetisu sem še malo počakala, dobila čisto nov potni list z ogabno fotko, ker sem imela doma samo fotke z odprtimi usti, tako da sem pozirala nenašminkana, nenaspana. Potem direkt na Brnik, kjer mi je prišla nasproti ženska na chek-in, zdaj pa sem že opremljena z malico in ravno kličejo na letalo," je sporočila.

Konec dober, vse dobro ... Ta dopust si je Sonja po vsem tem stresu zares zaslužila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.