Neustrašni in prerojeni Johnny English

Foto: Karantanija cinemas
Foto: Karantanija cinemas
Rowan Atkinson se vrača v vlogi "slučajnega" agenta Njenega visočanstva, ki ne pozna strahu in nevarnosti. V njegovi zadnji pustolovščini, v kateri mora zaustaviti skupino mednarodnih morilcev, ki želi eliminirati kitajskega premierja in povzročiti svetovni kaos, si ga lahko premierno ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetih Tuš po Sloveniji.
Oglej si celoten članek
Najnerodnejši agent njenega veličanstva Johnny English (Rowan Atkinson) se po dolgih letih življenja v osami vrne v London, da bi preprečil načrte morilcem, ki želijo umoriti kitajskega premierja.
Oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi se English poda v vrtoglavi pregon in divje pretepe, toda kot vedno mu komične katastrofe sledijo na vsakem koraku. Na srečo proti agentu z licenco za povzročanje zabavnega kaosa noben terorist nima možnosti ostati nepoškodovan.
Premiero akcijske komedije si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ob 20. uri in Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu, kjer bo na sporedu ob 19. uri.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.