Nenavadna družba na nenavadni poti

Foto: Žurnal24 Predstava traja 1 uro in 30 minut in nima odmora. (Foto: Barbara Čeferin, MGL Lj
Nenavadnost v današnjem svetu ni nič neobičajnega, vendar trpka komedija Družba na poti vseeno preseneča. Ob 20. uri si jo oglejte v MGL Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Hotelska soba. Ob sredah popoldne. V njej nenavaden par. V letovišču, ki ga večina ljudi obiskuje, da bi pobegnila navadnemu življenju, je v resnici vse nenavadno navadno. V iskanju lepega življenja, bele peščene plaže, sanjskega partnerja lahko včasih pristanemo v navadnem življenju, na sivi plaži in s človekom, s katerim samo smo. Vendar je mogoče to vse, kar potrebujemo, in mogoče drugega sploh ni.

V hotelski sobi torej srečamo transvestita Stello (Uroš Smolej) s prijateljem Georgeem (Milan Štefe), ki ju ob poslušanju radia in branju osmrtnic nenadoma zmotijo skrivnostni kamenčki, trkajoči ob njuno okno. Z mnogo nežnosti, melanholije in hkrati živahnih in duhovitih dialogov ter nepričakovanih kriminalnih zapletov se zgodba razvije v začetek ali pa konec njunega skupnega potovanja.

Cena vstopnice je od 7,90 do 10,80 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.