Nenasitni pumi ni nikoli dovolj tičev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Vau, kakšna mačka!" je vzkliknila Petra, ko je ugledala svojo prijateljico Mojco. Dobili sta se na kavi in to je bilo prvič po Petrini ločitvi. Naveličala se je utrujanja zdolgočasenega moškega, ki je pred seboj videl le še kavč in TV.
Oglej si celoten članek

Nekega dne ga je presenetila z izjavo, da želi ločitev, on pa jo je presenetil s svojim odzivom. Odmahnil je z roko in ji zabrusil, da je ima itak že "poln kufer". Hitro sta uredila vse podrobnosti, Mojca pa se je odselila in končno je bila lahko javno skupaj s svojim Simonom. 38-letnica in 25-letnik. "Odlična kombinacija!" je navrgla prijateljici z izbuljenimi očmi, ki ji je odvrnila, da je postala prava puma. To so tiste nekoliko bolj zrele ženske, ki prežijo na mlade fante. Mojca je bila videti kot prerojena. Že prej je bila zelo postavna, zelo lepega obraza in vedno lepo urejena. Toda zdaj je iz nje kar seval seksapil, oči so ji pohotno žarele, globok dekolte pa je privabil nemalo moških pogledov, ki niso mogli skriti občudovanja nad lepotico v lokalu.

Rada je bila s Simonom, a še raje je izzivala druge tipe. Vedela je, da je Simon presrečen, da je lahko v določenih trenutkih z njo. Bil je ubogljiv in ne bi ji povzročal prav dosti preglavic, če bi si ob njem občasno privoščila še kakšnega. Rekla mu je, da se pač stara in mora izkoristiti vse, kar se ji ponudi. Simon se je tej izjavi ničkolikokrat že nasmejal, pa čeprav je vedel, da nosi precej resnice. Tudi sam je še vedno obdeloval bivšo punco, ki pa mu je šla s svojim obnašanjem na živce. Raje jo je samo obiskal na domu, kadar ji je bilo dolgčas, jo povaljal in odšel v noč.

Zanj je neprimerno bolje poskrbela izkušena Mojca. S svojim božanskim telesom zagorele polti se je plazila po njem kot kača. Vsak dan je imela na sebi drugačno erotično perilo in vsakič si je izmislila kaj novega za popestritev. V vsem se je strinjal z njo, kajti takšnih idej tudi sam ni imel.
Z usti mu je znala skozi tiča potegniti dušo. Včasih se je spravila nanj in ga sesala tako dolgo, da mu je prišlo med njene razprte ustnice po iztegnjenem jeziku. Ječal je kot pred smrtjo, ona pa je uživala v svojem zmagoslavju. Četudi tisti večer nista seksala, pa je imel občutek, kot da bi. Bivša mu ga nikoli ni potegnila, ko sta še hodila. Odkar pa se je dobival z Mojco, je počela vse, da bi ga dobila nazaj. Vedela je, da ima razmerje s starejšo, ki zna vse, zato je še sama želela pokazati, da zna marsikaj, a v njegovih očeh je izpadla prava amaterka.

Mojca si je vzela tisto, kar si je želela in takrat, ko je želela. Zanjo ni bilo izgovorov in Simon je bil ravno prav labilen, da ji je tiho ustregel v vsaki zahtevi. Že na prvi pogled se ji je videlo, da uživa svoje drugo življenje. Njena samozavest je bila neskončna in tipček za sosednjo mizo, ki ji je pomežiknil, je bil v njenih možganih že obkljukan. Še isti večer ga je navila okoli prsta in se z njim dala dol v njegovem prestižnem avtomobilu. Na glas je zahtevala orgazme in jih dobivala, vmes pa v ravno pravem trenutku dobivala tudi zagotovila, da to počneta izključno za zabavo. Nabijala se je na velik kol pod seboj, z nohti grabila za usnjen vzglavnik in svoje velike prsi naslanjala na srečnežev obraz.

Naslednji dan se mu ni oglasila na telefon. Poslala mu je SMS: "Rekla sva, samo zabava," potem je ni več klical. Ko se ji je zahotelo Simona, ga je poklicala in ta je bil v nekaj minutah pri njej. Čakala ga je razkrečena na svoji veliki postelji, on pa ji je zamolčal, da ga je imel še pred pol ure na toplem pri drugi, se stuširal in pridivjal na poziv. Bilo bi ji vseeno. Da le dobi svoje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.