Nemci žalujejo za 29-letnim modelom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Indiji je umrl 29-letni fitnes model Michael Kocikowski.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je v 30. letu starosti umrl znani nemški fitnes model Michael Kocikowski. Med počitnicami v Indiji je moral zaradi otekanja možganov v bolnišnico, kjer je umrl. "Zapustil nas je na nedeljo in sklenil, da bo šel po drugi poti. Po novi, brez bolečin,“ se je na njegovi Facebook strani od 29-letnika poslovila sorodnica. Tudi njegovo dekle Louisa je o pokojniku zapisala nekaj besed: "Da bodo to najine zadnje počitnice in da te odslej ni več, nočem razumeti. Zlomilo mi je srce.“

Kocikowski je pred nekaj tedni odpotoval v Indijo, kjer so se nenadoma začele njegove zdravstvene težave. Njegova mama je na spletu sprožila dobrodelno akcijo, s katero so zbirali denar za njegovo zdravljenje. Vsem, ki so za Michaela darovali denar, se družina zahvaljuje, z denarjem, ki je ostal, pa bodo plačali prevoz posmrtnih ostankov nazaj domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.