Nekdanji mož Winehousove v komi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Blaka Fielder-Civila naj bi pri življenju ohranjale naprave.
Oglej si celoten članek

Nekdanji mož Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil, naj bi bil v umetni komi. "Molim, da bi preživel, a pripraviti se moram na najhujše," je izjavila Sarah Aspin, mati njegovega 15-mesečnega otroka. Blaku naj bi zaradi prevelikega odmerka drog in alkohola odpovedalo več organov.

Aspinova je povedala, da se je 30-letnik pozno ponoči primajal domov. Da je nekaj narobe, je ugotovila takoj, saj je le s težavo govoril, ob šestih zjutraj pa bi se z izbljuvki skoraj zadušil. "Zdravniki so me spustili k njemu. Po 45 minutah sem ugotovila, da so to storili zato, ker so mislili, da bo umrl," je še povedala Aspinova. Strokovnjaki namreč ne izključujejo poškodb možganov, saj je pogoltnil svoj jezik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:32 12. Avgust 2012.

    Svojega jezika ne moraš pogoltniti.<br />Eden od virov:<br />http://www.nytimes.com/2008/04/22/health/22real.html?ref=health

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.