Zvezda Radia 1: "Največji riziko je, da misliš, da imaš dovolj časa"

Foto: nepremagljiva.si
Foto: nepremagljiva.si
Njene besede si je vredno zapomniti.
Oglej si celoten članek

Priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić s partnerjem in otrokoma, Vilo ter Krasom, že več let potuje po svetu. Dom so si v tem času začasno ustvarili na različnih eksotičnih destinacijah. Na Šrilanki, Karibih, Maldivih, najdlje so ostali na Havajih, to poletje pa so se vrnili domov in poletje preživeli v Dalmaciji. In čeprav je Ivjana spomladi povedala, da se z jesenjo morda vrača na radijske postaje, so družino očitno spet zasrbeli podplati. Tokrat so se vrnili na Karibe, kjer je Ivjana preživljala oba porodniška dopusta.
Lepotica življenja zajema s polno žlico, tudi zato, ker se zaveda, kaj je največja dobrina na tem svetu ... "Najbolj vredna stvar, ki jo imaš, je čas. In največji riziko je … da misliš, da ga imaš dovolj.  Bodite dobro, da boste lahko dobri. Do sebe in do drugih. Ker … Nis(m)o vsi vedno “in our good place” bodisi mentalno, emocionalno, finančno bodisi fizično. In te stvari se ponavadi niti ne vidijo navzven. In zadnja stvar, ki jo človek v težkem trenutku rabi, je drug človek, ki se obnaša kot totalen drek na palci. Zategadelj … Bodite dobro ... in dobri. Vse naj ti bo še lepše v 2022. Praznujte se vsak dan. Hvala, ker ste prišli na ta profil … in predvsem hvala, ker ste ostali. Pa brez zamere, Ivjana."

Ob teh besedah je objavila čudovit video z utrinki iz svojega barvitega življenja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:43 1. Januar 2022.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

  • 22:40 31. December 2021.

    Spet ta ciganćura????

  • 20:46 31. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.