Neeson grozil soigralkinemu bivšemu fantu

Maggie Grace, ki v filmski franšizi Ugrabljena igra hčerko Liama Neesona, pravi, da si ne bi mogla zaželeti boljšega filmskega očeta.
Oglej si celoten članek

Neeson ji je celo pomagal pri ljubezenskih težavah. Poklical je namreč njenega bivšega fanta, ki z lepotičko ni ravnal tako, kot se za kavalirja spodobi, in ga podučil o primernem obnašanju. Pri tem se je izdajal za Briana Millsa, ki ga igra v filmski franšizi Ugrabljena. “Ne poznava se in če boš pameten, se tudi ne bova spoznala. Poslušaj, vreden si manj od izmečka, zato se ne bom ponavljal. Storil si dve napaki. Tvoja prva napaka je bila, da si hodil z dekletom, ki je izven tvoje lige. Tvoja druga napaka, no, reciva, da ti bom – počasi - zlomil še drugo roko, če boš storil še kakšno napako. Ni mi treba poudarjati, da imam določeno znanje, ki ga ne želim zapravljati na tebi. Zberi se,“ je mladeniču zagrozil Neeson.

Več na posnetku na 1:04.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.