Nedolžnost izgubila z Jay-Z-jem

Foto: Žurnal24 Skupaj sta od leta 2002, poročila pa sta se leta 2008. (Foto: Reuters)
Beyonce Knowles je namignila, da je bila še devica, dokler ni spoznala svojega sedanjega moža Jay–Z-ja. Sicer je pred njim imela fanta v najstniških letih, s katerim pa nista seksala.
Oglej si celoten članek

29-letna pevka Beyonce je razkrila, da je imela v najstniških letih le enega fanta, njuna zveza pa ni nikoli segla do spalnice. Kasneje je bila v razmerju le s svojim raperskim možem Jay-Z-jem, katerega je spoznala leta 2002. "Bili bi presenečeni nad mojim pomanjkanjem izkušenj," je povedala. "Ko sem bila stara 12 ali 13 let, sem imela prvega fanta, s katerim sem bila do mojega 17. leta. Vedno sem bila zelo zvesta in malce bolj zrela. Nisva živela skupaj, nisva niti, saj veste ..." To je bila njena prva in edina izkušnja s fanti pred Jay-Z-jem: "Od takrat sem imela le še enega fanta, Jaya."

Beyonce je v preteklosti razložila, da so jo njena prijateljstva z ženskami obvarovala pred nezdravimi zvezami z moškimi in številnimi drugimi težavami. "Mislim, da sem na določen način feministka," je povedala. "To je nekaj, za kar se nisem zavestno odločila. Mogoče je vzrok to, da sem odraščala v pevski skupini z drugimi ženskami."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.