Nedavno polnoletna: Uau, takšna lepotica je hčerka Ane Roš!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ponosna na otroke.
Oglej si celoten članek

Naša najuspešnejša chefinja Ana Roš pravi, da je najprej mama in šele nato chefinja. "Ni vedno vse le kuhanje. Vrhunski chef je najprej velik v svojem srcu. Eva Klara ti si moja največja zvezda. Zato je lahko ena plus ena dve. Michelin Guide hvala, da prepoznavate moje delo in moje bitke. A vedno bom najprej mama in šele nato chefinja. In mimogrede, imam tudi sina, tako da je dve plus ena tri," je nedavno zapisala Ana Roš in objavila fotografijo s hčerko, ki je nedavno dopolnila 18 let.

Pred tedni, ko je Eva Klara dopolnila 18 let, je objavila celo fotografijo z bivšim soprogom Valterjem Kramarjem in razkrila, da je bila hčerka najlepše rojstnodnevno darilo, saj se je rodila na Valterjev rojstni dan.

Chefinja ima z bivšim soprogom še sina, pred časom pa je razkrila žalostno osebno zgodbo in povedala, da je tudi angelska mamica, otroka je namreč izgubila v pozni nosečnosti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 16:25 29. Oktober 2022.

    Češpla pogreša skuštranca, pa ji pi pi cvili in rine otroke naprej

  • 15:47 24. Oktober 2022.

    Nehajte že enkrat nabijat o tej baburi a nimamo v Sloveniji drugih problemov?

  • 04:38 24. Oktober 2022.

    A to neresno hvalo pišeš zato, ker računaš na zastonj krof al kaj??? PEJTE u RT NESPOSOBNEŽI 😂😂😂😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.