Neda Ukraden v kopalkah prekosila vse mladenke

Tako se je soncu nastavljala 72-letnica.
Oglej si celoten članek

Neda Ukraden je na svojem Instagramu delila fotografijo, na kateri pozira v enodelnih roza kopalkah in roza klobuku. “Otvoritev sezone 2023”, je zapisala in požela ogromno komplimentov oboževalcev, kot so “Vsaka čast” in “To je dama s stilom”.

Pevka je nedavno v intervjuju za srbski Kurir spregovorila o svoji glasbeni karieri in ljubezenskem življenju. Pravi, da ji velikokrat dvorijo mlajši moški, a ne potrebuje nikogar, saj rada dela in jo to veseli. “No, ti moji vrstniki, ki zdaj hodijo z berglami in ne morejo po stopnicah, mi ne bodo dvorili, imam samo mlajše snubce”. Spregovorila je tudi o najtežjih trenutkih v svoji karieri, ki so bili, ko je prejela novico o smrti svojih staršev. Takrat je ravno snemala svoj videospot, piše srbski Blic.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:41 29. Junij 2023.

    tudi v plasticnih popravkah se lahko med seboj tekmujejo...babe neumne tako mlade kot stare....

  • 21:29 28. Junij 2023.

    Ne bi je" Ni štapom dirnuo".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.