Nečakinja Lady Di: Ta 26 let starejša zvezdnica ji je speljala fanta

Foto: Profimedia
Je Liz Hurley enkrat mlajši Lady Kitty Spencer speljala partnerja, nepremičninskega tajkuna?
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 Niccolo Barattieri di San Pietro in Lady Kitty Spencer sta se po štirih letih ljubezni maja razšla. Kitty, nečakinja pokojne princese Diane, se je iz njegovega doma izselila maja, le nekaj tednov pozneje pa je izvedela, da naj bi bil 45-letnik spet v zvezi.

Njegovo srce naj bi grela 52-letna Liz Hurley. "Kitty je svojim prijateljem zaupala, da misli, da sta Liz in Niccolo par in da to še skrivata. Prizadelo jo je, a njeni prijatelji jo tolažijo, da sta morda le prijatelja,“ je povedal znanec Spencerjeve.

Liz Hurley je bila nazadnje v zvezi z igralcem kriketa Shanom Warnom. Bila sta celo zaročena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.