Ne zna uporabljati stranišča

Foto: Žurnal24 Medtem, ko njegova žena na stranišču uživa, ima David z njim velike težave. (Fot
Zvezdnik televizijske serije Dosjeji X David Duchovny je priznal, da ne zna uporabljati stranišča.
Oglej si celoten članek

Ni vsa tehnologija enostavna za uporabo. O tem se je razgovoril ameriški igralec David Duchovny. Njegova žena Tea Leoni je namreč kupila stranišče, imenovano Tokio Hotel, s katerim ima David nemalo težav. "Dejstvo je, da je to neverjeten izum, ki vse stori namesto vas. Moji ženi je všeč, vendar meni povzroča velike preglavice. Veliko dela je z njim,“ je dejal 49-letni igralec.

David je razkril tudi, da je nor na kupovanje športnih copat in ur, računalnik pa je zanj skoraj španska vas. „Obožujem čevlje, saj se veliko ukvarjam s športom. Tudi računalnik imam rad, a ga znam uporabljati prav toliko kot moja 10-letna hči,“ je še priznal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.