Ne le igrati, tudi peti znajo

Foto: Žurnal24 country music awards Gwyneth Paltrow Foto: Žurnal24 Jeff Bridges je v filmu Crazy Heart (2009) odigral vlogo Bad Blake in sam odpel Foto: Žurnal24 Robert Duvall se je v filmu Tender Mercies (1982) resnično potrudil, da bi čim b Foto: Žurnal24 Billy Crudup se je za vlogo Russell Hammond v filmu Almost Famous (2000) naučil Foto: Žurnal24 Johnny Cash je osebno odobril, da ga v filmu Walk the Line (2005) odigra Joaqui Foto: Žurnal24 Samuel L. Jackson se je za vlogo Lazarus v filmu Black Snake Moan (2006) naučil Foto: Žurnal24 Jamie Foxx je v vlogi Raya Charlesa v filmu Ray (2004) sicer nosil očesno prote Foto: Žurnal24 Sissy Spacek je v filmu Coal Miner's Daughter (1980), v katerem je igrala Lorett Foto: Žurnal24 Gary Busey je za vlogo Buddy Holly v filmu The Buddy Holly Story (1978) ne le mo Foto: Žurnal24 Val Kilmer se je za vlogo Jim Morrison v filmu The Doors (1991) pripravljal že l Foto: Žurnal24 Adrien Brody je za vlogo Wladyslawa Szpilmana v filmu Pianist (2002) ne le moč
Hollywoodski igralci v galeriji so na velikih platnih odigrali slavne glasbenike. Za vloge so se resnično dobro pripravili in pokazali, da ne znajo le igrati, temveč so tudi glasbeno nadarjeni.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.