Ne boste verjeli, katera članica dvora ima najlepši nasmeh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Presenečeni?
Oglej si celoten članek

Kateri britanski modrokrvnež ima najbolj atraktiven … nasmeh? Da, prav ste prebrali, pri ExpressDentist.com so opravili raziskavo, kateri član britanske kraljeve družine ima najbolj privlačen nasmeh.

Rezultati vas bodo presenetili. Zmagovalka je princesa Beatrice, Meghan Markle je s tretjim mestom prehitela Kate Middleton, ki se je znašla na četrtem mestu, sledi ji princ William, princ Harry pa je zasedel sedmo mesto. Kraljica je pristala na predzadnjem mestu. Celotno lestvico si lahko ogledate spodaj:

nasmehi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:31 30. Junij 2022.

    Naj še naredijo lestvico,kdo ima najmanj konjske zobe,kdo ima najmanj noge na x in kdo pri moških ni plešast,vse poslefica …

  • 05:30 26. Junij 2022.

    Saj se lahko smejijo če živijo na račun davkoplačevalcev

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.