"Ne bom mogla zanositi"

Foto: Žurnal24 Kylie je stara 42 let. (Foto: Flynet/JLP)
Pevka Kylie Minogue je priznala, da se boji, da ne bo mogla nikoli zanositi.
Oglej si celoten članek

Avstralska pop pevka Kylie Minogue je priznala, da verjetno nikoli ne bo imela otrok, saj je predolgo odlašala z nosečnostjo. Pevka, ki bo kmalu postala teta, pravi, da bi z veseljem imela otroka. "Težko bo, ker sem predolgo čakala," pravi lepa Kylie, ki je trenutno zaljubljena v svojega španskega manekena Andrésa Velencosa.

"Sva zelo srečna in zaljubljena. Imava veliko skupnega – od plesa do večerij. Andres me obožuje, ko nisem našminkana in ko sem oblečena v pulover in jeans," pravi drobna pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.