Natascha bo dobila oddajo

Foto: Žurnal24 Natascha Kampusch bo vodila pogovorno oddajo.
Natascha Kampusch bo februarja prihodnje leto dobila svojo televizijsko oddajo.
Oglej si celoten članek

Avstrijka Natascha Kampusch, ki je leta 2006 po osmih letih ujetništva pobegnila iz krempljev svojega ugrabitelja Wolfganga Priklopila, se bo podala v voditeljske vode. Februarja prihodnje leto bo na novem avstrijskem kanalu Puls 4 dobila svojo pogovorno oddajo, ki naj bi se imenovala: Natascha Kampusch se pogovarja z ... "Že dolgo razmišljam o izstopu iz pasivnega medijskega sveta. Zdaj želim medijske vsebine ustvarjati sama," je povedala 19-letnica in dodala, da ne namerava voditi tradicionalnih intervjujev. "Želim si sproščenih pogovorov, ki bi razkrili skrite plati osebnosti mojih sogovornikov."

Po besedah programskega direktorja Plus 4 je bila oddaja Nataschina ideja. "Zavedamo se odgovornosti in zagotovili ji bomo profesionalen potek dela," je še dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.