Natalija Verboten na vprašanje, ali v njenem zakonu škripa: "Škripa, škripa"

Nove govorice so odjeknile po njenem sodelovanju z Domnom Kumrom.
Oglej si celoten članek

Pevca Natalija Verboten in Domen Kumer sta spet združila moči in spet sprožila vroče govorice. Govora je bilo o brisanju znoja ...

''Res sva v zadnjih tednih preživela kar nekaj časa skupaj, saj sva pri staro-novem glasbenem projektu spet združila moči. Priznam tudi, da sem mu med snemanjem videospota s čela nekajkrat obrisala pot, bil je izredno soparen dan in med snemanjem sem pač lastnoročno poskrbela, da se Domen na video posnetkih ne bi sijal… v tem ne vidim nobenega problema,'' domnevno zagato pojasnjuje Natalija, ki bo sicer z možem Dejanom Bojičem konec avgusta praznovala 12.obletnico poroke.

Ali v zakonu torej škirpa ali ne? ''Škripa, škripa, a ne zakon, haha...tam je vse po starem in vse v najlepšem redu," pravi Natalija, ki je znana po tem, da se tudi na svoj račun rada pošali.

Skladbo Tvoja mama sta sicer posnela že pred sedmimi leti: ''V izolaciji smo morali poskrbeti, da nam ni dolgčas, pa sva se zmenila, da pesem posnameva še 1x, tokrat v nz preobleki v sodelovanju z mladim, odličnim kvintetom Mladi Korenjaki, '' je zgovoren simpatičen Domen. Natalija pa dodaja: ''Domnovega ponovnega povabila sem se razveselila, saj je 'Tvoja mama' taprava za vsak pravi slovenski žur. Ta navihana, energična skladba ima melodijo in besedilo, ki se ju takoj nalezeš. V novi izvedbi pa prav seka! ''

tvoja mama
Domen je avtor melodije, Natka Geržina, s katero sta v preteklosti že ustvarila uspešnice, je napisala besedilo, za preostalo glasbo pa je Domen prav tako k sodelovanju pritegnil ansambel Mladi Korenjaki, njihov trobentar Blaž Turinek je poskrbel za nz aranžma. Skladbo so posneli v profesionalnem glasbenem studiu Domen Kumer Music, kjer je bilo vzdušje že med nastajanjem posnetka zelo prijetno in zabavno. Celotna ekipa je videospot posnela s snemalcem Timijem Krhlankom v sodelovanju z Bumerang d.o.o. v vrhunski vinski kleti Vračko v Juriju ob Pesnici. ''Prav fajn smo se imeli,'' zaključujejo nasmejani Štajerci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:29 27. Junij 2020.

    Jaz pa sem mislila obratno. Da jim postelja škriplje.

  • 19:17 26. Junij 2020.

    Uni njen pa je res en BK.

  • 18:48 26. Junij 2020.

    Ob Domnu se ji menda ni potrebno bati, da bi škripalo v postelji?!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.