Natalie ima hepatitis C

Foto: Žurnal24 Natalie optimistično zre v prihodnost.
Pevka Natalie Cole je zbolela za hepatitisom C. Bolezen so odkrili na enem izmed rednih pregledov in jo takoj začeli zdraviti.
Oglej si celoten članek
"Natalie se odlično odziva na zdravila in virus trenutno ni več prisoten," je dejal dr. Graham Woolf, kar daje upanje za popolno ozdravitev. Pevka je imela nekaj težav zaradi zdravil, ki jih je dobila, a jih je uspešno prestala.

Vzrok bolezni zdravniki vidijo v njenem jemanju drog pred desetletji, o katerem je pisala v svoji avtobiografiji Angel On My Shoulder. "Srečna sem, da se lahko učim iz preteklih izkušenj," je dejala Natalie. "Obkrožajo me prijatelji in družina, verjamem vase in verujem, da se bom polna optimizma odločeno spopadla z izzivom."

Natalie naj bi 9. septembra izdala svoj novi album Still Unforgettable.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.