Natakarica napadla Lindsay

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet/JLP)
Lindsay Lohan trdi, da jo je v restavraciji natakarica napadla brez razloga.
Oglej si celoten članek

Igralka, ki je včeraj praznovala svoj 24. rojstni dan, je pred dnevi jedla v restavraciji, ko so stvari ušle iz rok, potem ko se je nekdo iz osebja nasilno obnašal. "Natakarica me je brez razloga napadla in udarila," je zapisala pretresena zvezdnica na Twitterju. Ni znano, v kateri restavraciji se je to zgodilo in za katero natakarico je šlo.

Čeprav je imela rojstni dan, se Lilo ni odločila preživeti pijanske noči. Trenutno namreč okoli gležnja nosi alkozapestnico, ki meri, koliko alkohola je spila. Zvezdnica je bila namreč kaznovana zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Drugi teden se bo morala znova zglasiti na sodišču, ko bo sodnica odločila, ali se drži pravila ali ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.