Nasprotja se privlačijo

Foto: Žurnal24 Khloe Kardashian Lamar Odom Foto: Žurnal24 heidi klum Foto: Žurnal24 Elin in Tiger v srečnejših časih. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Ben Harper in Laura Dern Foto: Žurnal24 Chris Noth in Tara Wilson Foto: Žurnal24 Po skoraj dvajsetih letih zakona ju še vedno druži močna ljubezen. (Foto: Reuter Foto: Žurnal24 George Lucas in Mellody Hobson Foto: Žurnal24 Robert De Niro in Grace Hightower Foto: Žurnal24 Ellen Pompeo in Christopher Ivery Foto: Žurnal24 Halle Berry in Gabriel Aubry Foto: Žurnal24 Idina Menzel in Taye Diggs Foto: Žurnal24 Keith Britton in Zoe Saldana Foto: Žurnal24 Reggie Bush in Kim Kardashian Foto: Žurnal24 Robin Thicke in Paula Patton Foto: Žurnal24 Thandie Newton in Ol Parker Foto: Žurnal24 Naomi Campbell in milijarder Vladislav Doronin Foto: Žurnal24 Halle Berry in Olivier Martinez sta par postala šele pred kratkim. Foto: Žurnal24 Coco in Ice-T Foto: Žurnal24 Jade Jones in Emma Bunton Foto: Žurnal24 Erika Riker in Randy Jackson Foto: Žurnal24 Cuba Gooding Jr in sara Kapfer
Rasno mešani zakoni in zveze – nekoč tabu, danes nekaj povsem običajnega. Ljubezen nekaterih je že ugasnila, nekateri pa so še vedno noro zaljubljeni.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.