Naskočil sem pianistko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Že od malega sem v sebi nosil veliko željo po tem, da bi znal igrati na klavir. Po tem, ko sem odrasel, pa bi bil vesel že, če bi znal zaigrati kakšno skladbo in tako pihniti na dušo kakemu dekletu.
Oglej si celoten članek

Naključje je hotelo, da sem spoznal prikupno učiteljico glasbe s poudarkom na klavirju in se z njo dogovoril za nekaj uric iz osnov sveta črno belih tipk. Kmalu pa sem opazil, da bom zelo težko odnesel kaj znanja iz njene sobe kjer je kraljeval bleščeč se, črn klavir. Že tako mi je bila všeč, ko pa je sedla za klavir, razmaknila noge in si potegnila krilo nad kolena, me je oblilo kot bi se pred menoj nenadoma razgalila. Namesto pod prste, sem ji ves čas zijal v zibajoče se prsi in kukal za njeno bluzo, ki je s svojim širokim izrezom poskrbela za to, da sem imel zelo lep razgled na njena hribčka.

Zlati kodri so ji plapolali po ramenih, ko je z glavo v ritmu glasbe sunila zdaj levo, zdaj desno in z dolgimi prsti spretno udarjala po velikih tipkah pred seboj. Glasba, ki jo je izvabila iz klavirja je bila zares neverjetna in takrat sem se zavedel, da sam česa takšnega ne bom znal nikoli. Željo po igranju klavirja je nadomestila želja po tem, da si dlani napolnim z njenimi joški, da ji s prsti zdrknem za bluzo in se poigram z bradavičkama, ki sta že nekaj časa silili v ospredje. Očitno jo je glasba vzburjala vsaj toliko kot mene misel na vročo in nepričakovano avanturo.

Gola kolena so s sunki navzgor še višje potiskala rob krila, njeno pospešeno dihanje pa je njene prsi naredilo še bolj veličastne. V trenutku sem se zavedel, da imam trdega in zato z roko v žepu skušal prikriti izboklino. Videla je! Po njenem nasmešku in pogledu sem bil prepričan, da je vedela, kaj počnem. Bilo mi je nerodno kot že dolgo ne, in ko je slavnostno še zadnjič udarila po nekaj notah, nisem vedel kam bi se skril od sramu. "Vidim, da glasba tudi tebe vzburja?" Le kaj naj bi ji odvrnil? Ostal sem popolnoma brez besed in še bolj tiščal roko v žep. Potem je svojo zadnjico prestavila na rob manjše klopi in mi pomignila, naj sedem poleg. Nazorno mi je pokazala, česa si želi. Krilo si je potegnila tako visoko, da sem za hip ugledal njene spodnjice, nato pa znova pričela igrati.

Moja dlan je sama od sebe pristala na njenem golem stegnu in opazil sem, kako je globoko vdihnila. Njen nasmeh preko lic mi je pravil, da ji je všeč zato sem nadaljeval. Ona je igrala, jaz pa šlatal. Tudi, ko sem se pričel dotikati njenega mednožja ni prenehala. Potem sem si izpolnil željo in jo pričel božati po joških. Moj bog, kako lepe in čvrste so bile! Počasi so njeni prsti pričeli tolči mimo, glasba je potihnila in njene roke so se povsem ovile okoli mojega vratu. Poljubljala sva se kot bi bila par že ne vem od kdaj. Zaradi pospešenega dihanja je kar nekajkrat odlepila svoje srčaste ustnice od mojih, da je zajela dovolj zraka, potem pa me znova poljubila, kot bi me želela posesati vase. Njena roka se je spustila k mojemu mednožju in v nekaj spretnih gibih je bila že ovita okoli mojega korenjaka.

Ne vem, kdaj sem se nazadnje počutil tako potrebnega. Nato je brez opozorila vrgla nogo preko mojega naročja in sedla name. Rob krila je držala v rokah visoko nad boki in se z razbeljenim mednožjem prislonila ob moj stoječ stolp. Krepko se je naslonila nanj, mi zaječala na uho, potem pa s prsti odmaknila svoje spodnjice in se nasadila nanj. Nato sem slišal najbolj pohoten zvok v svojem življenju. Njene ustnice so zadrhtele ob vsakem vnovičnem spustu na mojega tiča, in če sem jo pred tem še držal za prelepe prsi, sem zdaj svoje dlani prestavil na pohotno zadnjico. S komolci se je naslonila na tipke za seboj, da je klavir obupno zaječal, potem pa svoje boke potisnila proti meni in se pričela neskončno pohotno nabijati na mojega korenjaka.

Nisem vedel, kam bi raje gledal. Njen presrečen obraz, razgaljene velike prsi, ali pa mojega srečneža, ki je vse hitreje izginjal v njen rožnat, vlažen cvet. Prihajala sva skupaj kot uglašen tandem in zvok, ki je ob tem prihajal iz njenih ust,  je bil najmanj primerljiv, s čudovito skladbo, ki jo je predhodno zaigrala zame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.