Naši predstavniki že v Oslu

Foto: Žurnal24 Dobro razpoloženi orkester upa na zmago.
Slovenski evrovizijski predstavniki Ansambel Žlindra in Kalamari so se zjutraj poslovili z brniškega letališča in polni upanja odleteli v norveško prestolnico.
Oglej si celoten članek

Kljub zgodnji uri so bili pevka Barbara, basist Nejc, oba Roka (harmonikar in kontrabasist), kitarist dueta Kalamari Matjaž in pevec Jože Jež - Pepi dobre volje in so se nastavljali fotografskim objektivom.

Jutri imajo na evrovizijskem odru že prvo vajo, pred velikim dogodkom pa jih čaka še veliko poziranja in intervjujev. Ogledali si bodo tudi prestolnico, kaže pa, da jim bo vreme naklonjeno.

Za naše predstavnike bomo navijali 27. maja na drugem predizboru, ko bodo nastopili enajsti po vrsti. Če se bodo uvrstili v finale, bodo nastopili dva dni kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.