Naša pevka veljala za boginjo, tako pa je videti, ko je rodila po štiridesetem

Foto: instagram
Foto: instagram
Že od nekdaj je prava lepotica.
Oglej si celoten članek

Maja Prašnikar, ki je bila pred 20 leti v oddaji Popstars izbrana v skupino Unique, nastopala pa je tudi v resničnostnem šovu Kmetija slavnih, je v zadnjih letih našla srečo z vrhunskim manekenom, športnikom in poslovnežem Alenom Kobilico. 42 let stara pevka, ki že od nekdaj buri domišljijo, je lani januarja rodila svojega drugega otroka.

Kljub dvema otrokoma, hčerki Inji in sinu Valu, je še vedno pregrešno lepa in zablesti povsod, kjer se pojavi. Tik pred koncem lanskega leta je z družinico obiskala družinski festival Dobrepolje Dobre Volje, kjer nam je prišepnila, da se pevski karieri še ni odpovedala.

Mlada mamica želi namreč s svojima otrokoma v prvih treh letih njunega življenja preživeti čim več časa. Na njen povratek na glasbene odre bo treba tako še nekaj časa počakati.

Maja je v mesecu maju presenetila z novico, da doji v tandemu. Mnogi pravijo, da je to tabu, a njej se zdi, da je to nekaj najbolj naravnega.

"Zame je to nekaj najbolj naravnega in najlepšega. Sicer pa se ravnam po sinu, ko se bo želel odstaviti, se bo. Mislila sem, da se bo že med nosečnostjo, a se ni, po drugem porodu pa sva dojenje še okrepila, saj je mleko zaradi rojstva hčerke postalo še bolj hranilno. Jaz ne razumem mamic, ki ne želijo dojiti. Druga stvar je, če mamica ne more dojiti, da se temu namensko odpove, pa se ne strinjam. Potem pa otroke hranijo z adaptiranim ali kravjim mlekom. Poleg tega dojenje ni le hrana, je nežnost, je varnost ... Moram reči, da smo mi vsi trije tudi zelo zdravi in imamo odlične krvne slike. Otroka še nista bila resno bolna, kljub temu da jemo ekološko in rastlinsko hrano. Seveda si sin privošči jajce, če si ga želi, a večinoma se prehranjujemo rastlinsko. Sama sem zaradi dojenja še malo bolj pozorna na vnos tekočine, okoli 3 litre na dan, tekočino pa vnašam tudi z napitki in sadjem. Predvsem sem pozorna, da jemo pestro in hranilno," je povedala takrat.

Da naravna lepotica iskreno ljubi svojega partnerja, ne skriva. Kako sta se spoznala, preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:46 12. Oktober 2024.

    Kaj je samska in bi raje ne bila? Res ne razumem čemu drugemu služi nek tak prispevek, vsaj po naslovu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.